Al het nieuws

Zo bereid je je optimaal voor op Apestaartjaren 6

Apestaartjaren 6 komt nu echt dichtbij. Wij willen jullie zo goed mogelijk voorbereiden. Volg onze 5 stappen voor een ideale voorbereiding. 

1. Check de sprekers op Twitter

Veel van onze sprekers zijn fervente twitteraars. We maken het je graag gemakkelijk en stelden een handige lijst op met daarin alle accounts van de sprekers op Apestaartjaren 6.

2. Volg onze kanalen

Blijf op de hoogte van alle praktische zaken rond Apestaartjaren 6 via onze kanelen. Je vindt ons op Twitter en Facebook. Volg en like ons dus zeker!

3. Laat van je horen met #ASJ6

We verzamelen alles van Apestaartjaren 6 onder één hashtag. Vergeet dus zeker niet #ASJ6 toe te voegen als je zelf iets deelt op Facebook, Instagram of Twitter. Wij verzamelen voor jullie ook alles van op Twitter en Instagram in ons overzicht.

4. Volg reporters Pieter (Snapchat) en Nina (Instagram)

Pieter, de Snapchatman van Mediaraven zal ook twee dagen rondlopen op Apestaartjaren. Volg zijn toeren op het Snapchat-account mediaravenvzw. Rechts op deze pagina vinden jullie de snapcode! Op Instagram zal onze fotografe Nina zorgen voor de beelden.

5.  Laad je toestellen op

Op het feest van de nieuwe media wil je niet zonder batterij vallen. Zorg dus dat je toestellen volledig opgeladen zijn bij aankomst. Of neem een externe batterij mee. Zo share, tweet en like ook jij er een hele dag op los!